21 stappen naar jouw toekomst

het complete online
coachingsprogramma

Video afspelen

Stel je eens voor. Je hebt de controle over je leven. Je doet juist dat waar je energie van krijgt. Je hebt een helder doel voor ogen. En je weet precies welke stappen je moet zetten om dat doel te realiseren. 

Hoeveel rust zou je dat geven? En hoe zeker zou je dan zijn van de wijze waarop je dat doel gaat bereiken? Dat is precies wat je met de 21 stappen naar jouw toekomst bereikt. 

Sluit je aan bij deze duizenden deelnemers

0
deelnemers
4.6/5

waardering

Dit was anders nooit gelukt!

De beoordeling van Inge:
5/5

In juni ging Inge drie weken lang de uitdaging met zichzelf en doorliep de 21 stappen. “Ik ben verbaasd over het eindresultaat. Het is zo concreet als ik had gehoopt, maar echt in een heel andere richting dan ik had verwacht.”

De samenvatting

niet goed geld terug

Ben je niet tevreden over het programma of past deze aanpak niet bij je? Dan krijg je je geld terug. Je moet dit wel doen binnen 30 dagen en voordat je een aanzienlijk deel van de video’s hebt bekeken. 

Video afspelen

waarom wandelen?

Wandelen heeft een bijzonder effect op de hersenen. Het kalmeert je hersenen en neutraliseert stress doordat het wandelen gebruik maakt van die delen van de hersenen die stresshormonen aanmaken. Door het wandelen zijn ze hier niet meer toe in staat. De buitenlucht zorgt dat je hersenen beter gaan functioneren. Door een paar dagen te wandelen in de natuur kan je intellectuele vermogen tot wel 50% verbeteren. Het beïnvloedt je humeur ook nog eens enorm positief.

waarom fotografie?

Iedereen ziet de wereld anders en ervaart situaties anders. Dat komt doordat ieder mensen zijn eigen perspectief toepast. Door middel van fotografie kun je gemakkelijk leren om op een andere manier naar de wereld te kijken. Bijvoorbeeld door in te zoomen op de details of juist uit te zoomen naar het geheel. Als je je bewust bent van de verschillende perspectieven, kun deze inzetten om je doel gemakkelijker te bereiken. Want als je door de ogen van een anders leer kijken, weet je precies wat die anders ziet en drijft. 

laat je inspireren

5 preview video's

Ieder stap bestaat uit een wandeling, een foto-opdracht en een uitwerkopdracht. Met deze uitwerkopdrachten werk je stap voor stap aan het concrete eindresultaat: het plan voor jouw toekomst. Aan de hand van onderstaande video’s uit het programma krijg je een goede indruk.

na deze 21 stappen

Dit zeggen zij

ZUllen we aan het werk gaan?

Winfred van den Bor coaching

Tijdens dit coachingsprogramma neem ik je aan de hand van video’s mee door de 21 stappen. Iedere stap bevat achtergrondinformatie, voorbeelden en opdrachten. 

Wandelen is een belangrijk onderdeel van het programma. Want wandelen maakt iets in je los. Het creëert rust en maakt ruimte voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Meerdere onderzoeken onderstrepen het nut van wandelen in de natuur.

Bij de ontwikkeling van dit programma heb ik dankbaar gebruik gemaakt van mijn jarenlange ervaring als manager binnen ingewikkelde organisaties en mijn kennis als coach. Zo is dit programma een waardevolle methode geworden waarmee jij een volgende stap kunt zetten richting jouw toekomst. Trek jij de stoute schoenen aan?

Zet nu die stap naar jouw toekomst

Je kunt nu tijdelijk gratis aan de slag. Druk op onderstaande knop en creëer zelfstandig jouw plan voor de toekomst aan de hand van ruim anderhalf uur video op YouTube. 

Of kies voor persoonlijke begeleiding. Je volgt het programma dan via deze website en je ontvangt feedback na iedere stap. Dus 23 momenten om een beter resultaat te boeken. Eventueel kun je de begeleiding uitbreiden met 1-op-1 gesprekken tijdens een wandeling in Rotterdam of via Zoom.

nl_NL