coaching voor persoonlijke groei

wandelen, fotografie en 1-op-1 begeleiding

Deze 1-op-1 coaching bied je de mogelijkheid om in een korte tijd flinke stappen te zetten. Bijvoorbeeld omdat je je je onderneming verder wilt uitbouwen, je je leiderschapskwaliteiten wilt verbeteren of omdat je je anders wilt gaan profileren.

Tijdens een één of meerdaagse retraite werken we intensief aan jouw doel. Tegelijkertijd word je sportief uitgedaagd met een aantal flinke wandelingen die je energie en inspiratie geven. 

Herken je dit?

Stel je eens voor..

Je hebt een helder doel voor ogen. Je weet wat je kunt en waar je voor staat. En je weet precies welke stappen je moet zetten om dat doel te realiseren. 

Hoeveel rust zou je dat geven? En hoe zeker zou je dan zijn van de wijze waarop je dat doel gaat bereiken? Dat is precies wat je met deze 1-op-1 coaching bereikt. 

"met een wandeling krijgt het hoofd de ruimte om nieuwe ideeën te ontwikkelen.”

“Ik heb een hekel aan door anderen bedachte structuren, griezel van sturing door iemand anders dan mijzelf en moest er niet aan denken te gaan brainstormen en post-its te gaan plakken. Tot mijn grote verrassing gaf de aanpak van Winfred juist lucht en denkruimte en was dat plakken van die post-its een overkomelijk randverschijnsel.” – Marjolijn Masselink

Wandelpad retraite Spanje - Gran Canaria

waarom wandelen?

Wandelen heeft een bijzonder effect op de hersenen. Het kalmeert je hersenen en neutraliseert stress doordat het wandelen gebruik maakt van die delen van de hersenen die stresshormonen aanmaken. Door het wandelen zijn ze hier niet meer toe in staat. De buitenlucht zorgt dat je hersenen beter gaan functioneren. Door een paar dagen te wandelen in de natuur kan je intellectuele vermogen tot wel 50% verbeteren. Het beïnvloedt je humeur ook nog eens enorm positief.

waarom fotografie?

Iedereen ziet de wereld anders en ervaart situaties anders. Dat komt doordat ieder mensen zijn eigen perspectief toepast. Door middel van fotografie kun je gemakkelijk leren om op een andere manier naar de wereld te kijken. Bijvoorbeeld door in te zoomen op de details of juist uit te zoomen naar het geheel. Als je je bewust bent van de verschillende perspectieven, kun deze inzetten om je doel gemakkelijker te bereiken. Want als je door de ogen van een anders leer kijken, weet je precies wat die anders ziet en drijft. 

laat je inspireren

ZUllen we aan het werk gaan?

Winfred van den Bor coaching

Ik ga graag met jou aan de slag. Tijdens een intensief programma zetten we samen flinke stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling en/of in de richting van de realisatie van het door jou bepaalde doel. 

Wandelen is een belangrijk onderdeel van mijn aanpak. Want wandelen maakt iets in je les. Het creëert rust en maakt ruimte voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Meerdere onderzoeken onderstrepen het nut van wandelen in de natuur.

Tijdens de coaching maak ik dankbaar gebruik van mijn jarenlange ervaring als manager binnen ingewikkelde organisaties en mijn kennis als coach. Zo draag ik op een waardevolle manier bij aan de een volgende stap die jij kunt zetten richting jouw toekomst. Trek jij de stoute schoenen aan?

Dit zeggen zij

losse wandeling

Wil je eerst kennismaken en ontdekken of coaching iets voor jou is? Dan maken we eerst een wandeling. Zo’n losse wandeling vindt altijd plaats in Rotterdam en duurt minimaal een uur. Deze wandeling kun je hieronder direct boeken. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om de wandeling in te plannen. 

€ 100

Deze prijs is inclusief btw.

1-daagse coaching

Samen werken we een hele dag aan het door jouw gekozen doel. We starten ’s ochtend om 10.00 uur op een bijzondere locatie in Rotterdam of elders in Nederland. Na koffie en thee maken we een stevige wandeling door de omgeving om het hoofd leeg te maken en creativiteit los te maken. We laten ons verbazen door de omgeving tijdens ons eerste gesprek. Terug op locatie werken we gedurende de rest van de dag aan jouw doel. Dit doen we door middel van actieve praat & doe sessies. Wanneer nodig maken we het hoofd weer leeg tijdens een korte wandeling. Het programma wordt uiteraard onderbroken door de lunch en eindigt tenslotte rond 17.30 uur. Een afsluitend diner is mogelijk.

Een eendaagse retraite is geschikt om heel gericht te werken aan één onderwerp. Bijvoorbeeld de contouren van een ondernemingsplan, het vormen van een kernboodschap, het onderzoeken van een nieuwe persoonlijke profilering of het bepalen van doelen voor jouw team. 

vanaf € 750

Voor particuliere deelnemers is dit inclusief btw. Voor ondernemers en medewerkers waarbij de werkgever betaald, is dit exclusief btw.

3-daagse coaching

Samen werken we drie dagen aan het door jouw gekozen doel. Ieder ochtend starten we met een stevige wandeling. Om het hoofd leeg te maken, inspiratie op te doen en creativiteit los te maken. Tijdens de rest van de dagen werken we intensief aan verschillende onderwerpen tijdens praat & doe sessies. Het programma bevat 2 overnachtingen op een bijzondere locatie en alle maaltijden. We starten de eerste dag om 10.00 uur en ronden op de derde dag om 17.00 uur af. 

Tijdens een retraite van meerdere dagen kun je veel verder de diepte in dan tijdens een enkele dag. Bijvoorbeeld het schetsen van een ondernemingsplan, het bedenken en het vormgeven van  de bedrijfsstrategie of het ontwikkelen van leiderschap.

vanaf € 1495

Voor particuliere deelnemers is dit inclusief btw. Voor ondernemers en medewerkers waarbij de werkgever betaald, is dit exclusief btw.

5 of 7-daagse coaching

Het programma is gebaseerd op het programma van de wandelretraite op Gran Canaria en kan zowel in Nederland als in Spanje plaatsvinden. Tijdens deze intensieve retraite ga je zowel fysiek als mentaal de uitdaging aan. Iedere dag maken we een lange wandeling om het hoofd leeg te maken, inspiratie op te doen en creativiteit los te maken. Gedurende de wandelingen krijg je foto-opdrachten mee die je anders naar de wereld laten kijken. De rest van de dag werken we aan jouw doel. Daarnaast is er ruimte voor vrije tijd. Maaltijden en consumpties zijn uiteraard inbegrepen. De duur en dagindeling is afhankelijk van de gekozen locatie.

Deze retraite is de meest uitgebreide retraite waarbij je niet alleen inhoudelijk aan de slag wilt, maar er ook voor kiest om je te ontspanning, je te laten inspireren en je op te laden.  

vanaf € 2495

Voor particuliere deelnemers is dit inclusief btw. Voor ondernemers en medewerkers waarbij de werkgever betaald, is dit exclusief btw. De prijs is exclusief reiskosten.

nl_NL