groepsreis op maat

wandelen en ontspannen onder de Spaanse zon

Speciaal voor vriendengroepen, familievakanties en teamreizen is er de groepsreis op maat. Een combinatie van wandelen, goed eten en ontspanning. Deze groepsreis wordt voor jou op maat gemaakt en vindt plaats op Gran Canaria.

Herken je dit?

Stel je eens voor..

Dat alles voor de reis vooraf is geregeld. Dat een auto voor jullie klaar staat om jullie naar een heerlijke finca te brengen. Een finca met een zwembad, mooi uitzicht en veel comfort. Dat je iedere dag meegenomen wordt op een bijzondere wandeling. En dat het eten steeds voor je klaar staat.

Dat zou toch veel rust en ontspanning brengen? Heerlijk!

Deze reis is gebaseerd op de wandelretraite op Gran Canaria. Lees daar meer over de mogelijke inhoud van het programma, zoals  spectaculaire wandelingen. 

Wandelpad retraite Spanje - Gran Canaria

waarom wandelen?

Wandelen heeft een bijzonder effect op de hersenen. Het kalmeert je hersenen en neutraliseert stress doordat het wandelen gebruik maakt van die delen van de hersenen die stresshormonen aanmaken. Door het wandelen zijn ze hier niet meer toe in staat. De buitenlucht zorgt dat je hersenen beter gaan functioneren. Door een paar dagen te wandelen in de natuur kan je intellectuele vermogen tot wel 50% verbeteren. Het beïnvloedt je humeur ook nog eens enorm positief.

Ontdek spectaculaire uitzichten

Verblijf op een heerlijke finca

ik ben graag jullie gids

winfred van den bor wandelvakantie groepsreis op maat

Wandelen maakt iets in je les. Het creëert rust en maakt ruimte voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Meerdere onderzoeken onderstrepen het nut van wandelen in de natuur.

Tijdens deze groepsreis op maat maken we iedere dag een inspirerende wandeling. Deze zwaarte van de wandelingen stemmen we samen af. De rest van het programma draait om ontspanning en goed eten. Genieten van de Spaanse zon en cultuur. 

Ik ben graag jullie gids en neem jullie alle organisatie uit handen. Zullen we gaan?

nl_NL