21 stappen naar
jouw toekomst

Na deze 21 stappen heb je de rust gevonden om te reflecteren op jouw leven, heb je de focus op de droom die jij het liefste uit ziet komen en heb je een overzichtelijk en praktisch plan gemaakt, zodat je deze droom nu eindelijk, vol inspiratie en motivatie, gaat realiseren.

Herken je dit?

 • ik verlies veel energie aan dingen die mij niets opleveren
 • ik geef altijd meer dan ik terug krijg
 • ik heb moeite om me op 1 doel te focussen
 • ik heb geen controle over mijn leven
 • ik wil eigenlijk iets anders doen dan dat ik nu doe
 • ik weet niet zo goed hoe ik doelen kan bereiken
 • ik slaag er maar niet in om die stap vooruit te zetten
 • ik ben bang dat het toch weer mislukt

Stel je eens voor..

Je hebt de controle over je leven. Je doet juist dat waar je energie van krijgt. Je hebt een helder doel voor ogen. En je weet precies welke stappen je moet zetten om dat doel te realiseren. 

Hoeveel rust zou je dat geven? En hoe zeker zou je dan zijn van de wijze waarop je dat doel gaat bereiken? Dat is precies wat je met de 21 stappen naar jouw toekomst bereikt. 

"Dit was anders nooit gelukt!"

De beoordeling van Inge:
5/5

In juni ging Inge drie weken lang de uitdaging met zichzelf en doorliep de 21 stappen. “Ik ben verbaasd over het eindresultaat. Het is zo concreet als ik had gehoopt, maar echt in een heel andere richting dan ik had verwacht.”

De samenvatting

 • wandelingen in de buurt van je eigen huis of vakantieadres.
 • foto-opdrachten die je anders naar de wereld laten kijken.
 • uitwerkopdrachten om jouw toekomst concreet te maken.
 • Persoonlijke feedback op iedere opdracht."
 • Vier coachingsgesprekken via Zoom.*
 • Concreet eindresultaat: het plan voor jouw toekomst.
 • Start wanneer je wilt en bepaal je eigen tempo.
 • Veilig vanuit je eigen huis of vakantielocatie.

* optioneel

BONUS #1
levenslang challenges

Start voor 31 augustus en ontvang levenslang toegang tot alle 3daagse challenges. Iedere maand komt een nieuwe challenge beschikbaar, zodat je blijft werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

BONUS #2:
exclusieve Facebook groep

Je ontvangt een uitnodiging voor een besloten Facebook groep. Hier doe je het heel jaar inspiratie op. Deel je ervaring met anderen. En krijg je eerlijke feedback van mij en van andere deelnemers. 

BONUS #3
e-book met 6 tips

Ontvang het e-book ‘Bewegen. Zien. Veranderen.’ Boordevol informatie over het effect van wandelen en hoe je anders naar de wereld gaat kijken. 

niet goed geld terug

Je krijgt gegarandeerd je geld terug. Als je tijdens de eerste 7 stappen besluit dat deze werkwijze niet bij jou past. Je stuurt me dan gewoon een mailtje. Daar doe ik niet moeilijk over. Ik wil alleen tevreden klanten.

Wandelpad retraite Spanje - Gran Canaria

waarom wandelen?

Wandelen heeft een bijzonder effect op de hersenen. Het kalmeert je hersenen en neutraliseert stress doordat het wandelen gebruik maakt van die delen van de hersenen die stresshormonen aanmaken. Door het wandelen zijn ze hier niet meer toe in staat. De buitenlucht zorgt dat je hersenen beter gaan functioneren. Door een paar dagen te wandelen in de natuur kan je intellectuele vermogen tot wel 50% verbeteren. Het beïnvloedt je humeur ook nog eens enorm positief.

waarom fotografie?

Iedereen ziet de wereld anders en ervaart situaties anders. Dat komt doordat ieder mensen zijn eigen perspectief toepast. Door middel van fotografie kun je gemakkelijk leren om op een andere manier naar de wereld te kijken. Bijvoorbeeld door in te zoomen op de details of juist uit te zoomen naar het geheel. Als je je bewust bent van de verschillende perspectieven, kun deze inzetten om je doel gemakkelijker te bereiken. Want als je door de ogen van een anders leer kijken, weet je precies wat die anders ziet en drijft. 

laat je inspireren

Wat krijg je voor opdrachten?

Ieder stap bestaat uit een wandeling, een foto-opdracht en een uitwerkopdracht. Met deze uitwerkopdrachten werk je stap voor stap aan het concrete eindresultaat: het plan voor jouw toekomst.

Hieronder drie voorbeelden van opdrachten. 

Beschrijf in je eigen woorden In welke situatie je je bevindt en hoe je daar bent gekomen.

Tips:

 • Probeer objectief naar jezelf te kijken.
 • Wees zo gedetailleerd als je zelf wilt, maar probeer je tot de hoofdzaken te beperken.
 • Val je vaak terug op bijzaken? Bedenk je dan waarom en neem dit mee naar het reflectieverslag.
 • Probeer verder te gaan dan de feitelijke situatie, probeer ook de onderliggende gedachte of motivatie te vatten

Het is tijd om voor het eerst keuzes te maken. Vandaag ga je kiezen wat je het liefst mee wilt nemen uit je huidige leven en wat je liever achter zou laten. Sommige keuzes zijn makkelijk te maken, maar anderen kunnen ook erg confronterend zijn. Ga deze confrontatie niet uit de weg. Neem waar nodig ruim te tijd om een afweging te maken. Probeer geen eindeloze lijst te maken. Ook dat is keuzes maken.

Pak een vel papier en trek in het middel een streep. Zet bovenaan het linkerdeel ‘meenemen’ en bij het rechterdeel ‘achterlaten’. Vul beide vakken met dingen, eigenschappen of relaties. Omcirkel deze woorden en schrijf eronder waarom je ze liever meeneemt of achterlaat.

We vatten deze week ook weer samen door een vacature te schrijven voor jouw leven. Maar dit keer niet voor jouw huidige leven, maar voor dat van de toekomst. Deze vacature bevat een omschrijving van de wereld waar in je leeft, de activiteiten die je doet en de mentaliteit, kwaliteiten en eigenschappen die daarbij horen.

zelfstandig of met begeleiding?

Dit programma van 21 stappen is zo opgezet dat je het zelfstandig kunt doorlopen. Je bent dan wel volledig op jezelf en jouw doorzettingsvermogen aangewezen. Daarnaast moet jezelf de vinger op zere plekken leggen en vragen stellen die je liever ontwijkt.Als je dat niet ziet zitten of als je liever een stok achter de deur hebt, dan kun je voor begeleiding kiezen. De eerste mogelijkheid is dagelijkse feedback. Ik geef je dan iedere dag tips en stel kritische vragen bij jouw uitvoering van de opdrachten. Hierdoor kun je extra stappen maken. De tweede mogelijkheid is om naast de feedback ook vier keer 1-op-1 de week door te spreken en eventuele pijnpunten extra aandacht te geven.

na deze 21 stappen

 • heb ik een concreet plan voor mijn toekomst
 • heb ik een helder doel voor ogen
 • weet ik waar mijn focus voor het komende jaar ligt
 • besteed ik alleen tijd aan zaken die energie geven
 • heb ik de controle over mijn leven
 • heb ik de eerste stappen al vooruit gezet

Dit zeggen zij

ik begeleid je graag

Ik geloof dat wandelen iets in je los maakt. Dat het rust en ruimte creëert voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Meerdere onderzoeken onderstrepen het nut van wandelen in de natuur. Niet raar dus dat ik retraites organiseer met wandelen als belangrijk onderdeel. Ik breng mijn jarenlange ervaring als manager bij vaak ingewikkelde organisaties en mijn kennis als coach mee, zodat jij een volgende stap kunt zetten in jouw ontwikkeling. Trek jij de stoute schoenen aan?

Zet nu die stap naar jouw toekomst

Hou je jezelf nog langer tegen of begint je toekomst hier? Blijf je vastzitten in de huidige situatie of investeer jij in het plan voor jouw toekomst?

21 stappen zonder begeleiding

79,00

Inclusief

De 21 stappen

Geen feedback

Geen 1-op-1 sessies

21 stappen met dagelijkse feedback

599,00

Inclusief

De 21 stappen

Feedback op alle opdrachten

Geen 1-op-1 sessies

21 stappen met volledige begeleiding

999,00

Inclusief

De 21 stappen

feedback op alle opdrachten

4 sessies via Zoom

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product
Aantal stuks
Totaal
Subtotaal winkelwagen 0,00
totale bestelling 0,00
 • Je wordt doorgestuurd naar iDeal.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

nl_NL
en_GB nl_NL
ebook Bewegen. Zien. Veranderen.

Gratis e-book

BEWEGEN. ZIEN. Veranderen.

Dit e-book bevat, naast veel achtergronden,
6 tips waarmee jij direct aan de slag kunt om in beweging te komen, anders naar de wereld te gaan kijkenende verandering aan te gaan.