online retraite

Wil je aan de slag op een door jou gekozen locatie? Wil je zelf het tempo bepalen? Dan is een thuisretraite echt iets voor jou. Aan de hand van wandelingen en opdrachten vind je rust, overzicht en inzicht. Van daar ga je aan de slag met verandering. Je kunt kiezen voor een uitgebreid programma of korte challenges.

thuisretraite

in 21 stappen naar
je toekomst

Aan de hand 21 opdrachten werk je het plan voor jouw toekomst uit. Eerst reflecteer je op het heden, dan droom je over de toekomst en tot slot vorm je het pad dat naar die toekomst leidt. Dit programma kun je zowel aaneengesloten als een 3 weken durende retraite of opbreken in verschillende perioden. En zelfstandig of onder begeleiding. 

challenges

3-daagse
uitdagingen

Tijdens deze korte challenges werk je in 3 dagen aan een thema op basis van dagelijkse wandelingen en opdrachten. Naast de 3 basischallenges verschijnt er iedere maand een nieuwe thema-challenge. De challenges doe je zelfstandig. Alleen bij de lancering van een thema-challenge is begeleiding mogelijk. 

nl_NL
en_GB nl_NL
ebook Bewegen. Zien. Veranderen.

Gratis e-book

BEWEGEN. ZIEN. Veranderen.

Dit e-book bevat, naast veel achtergronden,
6 tips waarmee jij direct aan de slag kunt om in beweging te komen, anders naar de wereld te gaan kijkenende verandering aan te gaan.