over schaap en wolf

Hier leer lees je meer informatie over Schaap en Wolf, Winfred van den Bor en de aanpak Bewegen, Zien, Veranderen. Ook kun je hier contact opnemen via het formulier onderaan de pagina.Schaap en Wolf

het schaap

Het schaap wordt doorgaans als een onnozel en onschuldig dier gezien, dat een gewillige prooi vormt voor de wolf. Maar het schaap staat ook voor warmte die de gezamenlijkheid en geborgenheid van de kudde met zich meebrengt. En voor rust en het contact met je onschuld, kwetsbaarheid en het kind in jezelf.

Schaap en Wolf

de wolf

De wolf is in de natuur een belangrijke schakel als het gaat om evenwicht. De gevoelige wolf valt alleen aan wanneer noodzakelijk en hij laat zich daarbij leiden door zijn instinctieve vermogens en zijn gevoel voor vrijheid. Hij staat voor saamhorigheid, innerlijke kracht, loyaliteit, bescherming en intelligentie.

winfred

coach

Na jarenlange managementervaring binnen veranderende organisaties kies ik voor het samenbrengen van mijn twee passies: het begeleiden van verandering/vooruitgang en wandelen. Volop bezig zijn met meer uit mensen en hun organisaties halen.

bewegen

maak je hoofd leeg

Bewegen zorgt ervoor dat je hersenen anders gaan werken en dat je  ruimte in je hoofd krijgt voor andere ideeën en gedachten. Daarom ben ik als coach graag actief met jou bezig met onderwerpen en gaan we regelmatig naar buiten voor een lange wandeling. De primaire beweging van het wandelen brengt je hoofd tot rust. Die ruimte in je hoofd geeft ruimte aan nieuwe gedachten. Je zult zien dat het gesprek vaker een andere wending neemt.

zien

andere blik

Met zien bedoel ik dat we steeds vanuit andere gezichtspunten naar situaties gaan kijken. Zo ontdekken we andere manieren waarop jij je kunt profileren of hoe je bijvoorbeeld met collega’s om kunt gaan om beter resultaat te boeken. Daarbij maken we bijvoorbeeld gebruik van associatiekaarten om aan de hand van een afbeelding over jouw verhaal of ervaring te vertellen. Of we gebruiken een metafoor om op een andere wijze tegen een situatie aan te kijken. En natuurlijk werken we veel met voorbeelden uit de praktijk.

veranderen

alleen als je wilt

Veranderen is goed. Het betekent niet dat je nu iets verkeerd doet, maar dat je op een andere manier jouw doel beter of sneller bereikt. Bijvoorbeeld dat je veel effectiever gaat werken, dat je je team inspireert tot betere prestaties of dat je een groter succes van jouw bedrijf maakt. Hiervoor is vaak een verandering nodig in de manier waarop je naar de wereld kijkt en in de manier waarop je je tegenover anderen gedraagt. Deze verandering wil ik als coach graag met jou realiseren.

Wil je iets anders weten?

stel mij jouw vraag via dit formulier

nl_NL
en_GB nl_NL
ebook Bewegen. Zien. Veranderen.

Gratis e-book

BEWEGEN. ZIEN. Veranderen.

Dit e-book bevat, naast veel achtergronden,
6 tips waarmee jij direct aan de slag kunt om in beweging te komen, anders naar de wereld te gaan kijkenende verandering aan te gaan.