Aanpak

Schaap en Wolf werkt onder het motto: Bewegen, Zien, veranderen.
bewegen

maak je hoofd leeg

Bewegen zorgt ervoor dat je hersenen anders gaan werken en dat je  ruimte in je hoofd krijgt voor andere ideeën en gedachten. Daarom ben ik als coach graag actief met jou bezig met onderwerpen en gaan we regelmatig naar buiten voor een lange wandeling. De primaire beweging van het wandelen brengt je hoofd tot rust. Die ruimte in je hoofd geeft ruimte aan nieuwe gedachten. Je zult zien dat het gesprek vaker een andere wending neemt.

zien

andere blik

Met zien bedoel ik dat we steeds vanuit andere gezichtspunten naar situaties gaan kijken. Zo ontdekken we andere manieren waarop jij je kunt profileren of hoe je bijvoorbeeld met collega’s om kunt gaan om beter resultaat te boeken. Daarbij maken we bijvoorbeeld gebruik van associatiekaarten om aan de hand van een afbeelding over jouw verhaal of ervaring te vertellen. Of we gebruiken een metafoor om op een andere wijze tegen een situatie aan te kijken. En natuurlijk werken we veel met voorbeelden uit de praktijk.

veranderen

alleen als je wilt

Veranderen is goed. Het betekent niet dat je nu iets verkeerd doet, maar dat je op een andere manier jouw doel beter of sneller bereikt. Bijvoorbeeld dat je veel effectiever gaat werken, dat je je team inspireert tot betere prestaties of dat je een groter succes van jouw bedrijf maakt. Hiervoor is vaak een verandering nodig in de manier waarop je naar de wereld kijkt en in de manier waarop je je tegenover anderen gedraagt. Deze verandering wil ik als coach graag met jou realiseren.

ga voor

PROFESSIONELE ONTWIKKELING

Je kunt bij mij terecht voor coaching en begeleiding bij je persoonlijke professionele ontwikkeling. En dan vooral op het gebied van leiderschap, ondernemen en teamwerk.

Op basis van een doelgericht programma maak ik een maatwerktraject voor jou. Om jou doel snel en naar tevredenheid te bereiken. Samen bouwen we aan jouw vaardigheden, zoals bijvoorbeeld coachend leiderschap, strategische communicatie en personal branding. En na elk traject kun je altijd nog geruime tijd bij mij terecht voor ondersteuning en advies.

Als je een andere of specifiekere vraag hebt, dan kan ik daarvoor altijd een voorstel maken, gebaseerd op de blauwdruk van mijn programma’s. En als je echt iets bijzonders wilt dan ga je op retraite en herontdek je jezelf.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands