Top 3 blogs januari

Het kan je niet ontgaan zijn: ik schrijf regelmatig blogs over coaching, retraites en mijn eigen ervaringen. Ik snap echt wel dat je niet alle blogs gaat lezen. Je hebt het al druk genoeg toch?! Daarom post ik dit jaar elke maand een overzicht van de 3 best gelezen blogs van de maand ervoor. Met een korte samenvatting. Lekker makkelijk. Het is voor mij een kleine moeite en het scheelt jou een hoop tijd.

Dit is het overzicht van januari.

#1: Waarom ik geloof in bewegen

Bewegen is de essentie van mijn aanpak. Bewegen en zeker wandelen, heeft een bijzonder effect op de hersenen. In dit blog leg ik, inclusief wetenschappelijke onderbouwing, uit wat bewegen met je doet.

Lees hier het hele blog

#2: Het belang van kijken (en gezien worden)

Dit blog gaat dieper in op het tweede element uit mijn motto ‘Bewegen. Zien. Veranderen.’ Na een korte uitleg over hoe subjectief de ogen waarnemen, laat ik je zien dat vanuit een ander perspectief naar de wereld of jezelf kijken veel kan opleveren. Met veel praktische voorbeelden.

Lees hier het hele blog

#3: Mijn grote droom

In dit blog vertel ik over de droom om retraites te organiseren op Gran Canaria. Ik neem je in woorden mee de berg op en vertel je over de twee passies die mij daar naar toe hebben geleid.

Lees hier het hele blog

Ik hoop dat ik weer waardevolle en inspirerende kennis en informatie met je heb kunnen delen. Als je vragen hebt of graag meer wilt weten over een specifiek onderwerp, stuur mij dan een bericht of plaats een reactie hieronder.

Share This Post

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More To Explore

Resultaten

Theater Walhalla

Theater Walhalla wil inspelen op de veranderende bevolkingssamenstelling van Rotterdam en wil daarom serieus aan de slag met diversiteit. Zij doorliepen de Aanpak Diversiteit van City Safari en Schaap en Wolf.

Read More »
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands

Gratis e-book

BEWEGEN. ZIEN. Veranderen.
ebook Bewegen. Zien. Veranderen.

Dit e-book bevat, naast veel achtergronden,
6 tips waarmee jij direct aan de slag kunt om in beweging te komen, anders naar de wereld te gaan kijkenende verandering aan te gaan. 

Je ontvangt het e-book per mails en als bonus krijg je gratis toegang tot de 3-daagse challenge ‘Het effect van wandelen’.