Top 3 blogs januari

Het kan je niet ontgaan zijn: ik schrijf regelmatig blogs over coaching, retraites en mijn eigen ervaringen. Ik snap echt wel dat je niet alle blogs gaat lezen. Je hebt het al druk genoeg toch?! Daarom post ik dit jaar elke maand een overzicht van de 3 best gelezen blogs van de maand ervoor. Met een korte samenvatting. Lekker makkelijk. Het is voor mij een kleine moeite en het scheelt jou een hoop tijd.

Dit is het overzicht van januari.

#1: Waarom ik geloof in bewegen

Bewegen is de essentie van mijn aanpak. Bewegen en zeker wandelen, heeft een bijzonder effect op de hersenen. In dit blog leg ik, inclusief wetenschappelijke onderbouwing, uit wat bewegen met je doet.

Lees hier het hele blog

#2: Het belang van kijken (en gezien worden)

Dit blog gaat dieper in op het tweede element uit mijn motto ‘Bewegen. Zien. Veranderen.’ Na een korte uitleg over hoe subjectief de ogen waarnemen, laat ik je zien dat vanuit een ander perspectief naar de wereld of jezelf kijken veel kan opleveren. Met veel praktische voorbeelden.

Lees hier het hele blog

#3: Mijn grote droom

In dit blog vertel ik over de droom om retraites te organiseren op Gran Canaria. Ik neem je in woorden mee de berg op en vertel je over de twee passies die mij daar naar toe hebben geleid.

Lees hier het hele blog

Ik hoop dat ik weer waardevolle en inspirerende kennis en informatie met je heb kunnen delen. Als je vragen hebt of graag meer wilt weten over een specifiek onderwerp, stuur mij dan een bericht of plaats een reactie hieronder.

Share This Post

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op twitter
Deel op email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More To Explore

Schaap en Wolf

Niet stilstaan, maar vooruit kijken

2020 is een hels jaar. Veranderingen of verslechteringen vliegen je om de oren en de toekomst is onzeker. Je kunt volledig kopje onder gaan in de negativiteit. Maar wat heb je daar aan?

Read More »
Resultaten

de 21 stappen van inge

In juni ging Inge drie weken lang de uitdaging met zichzelf aan. Samen blikken we terug op 21 inspirerende en confronterende stappen die mogelijk haar leven gaan veranderen. 

Read More »
nl_NL