wandel in 8 dagen naar inzicht

Vind rust, focus en inspiratie
onder de Spaanse zon

Opgeladen door de Spaanse zon en misschien met wat vermoeide benen, verlaat je na een week Gran Canaria. Geinspireerd en gemotiveerd keer je terug naar huis met meer overzicht dan je ooit hebt gehad. Je pakt het leven weer, vol zelfvertrouwen, met beide handen beet. Je bent een onvergetelijke ervaring rijker, hebt mooie nieuwe contacten gemaakt en je kunt thuis voortaan van de heerlijke Spaanse keuken genieten. Maar bovenal weet je dat wandelen je voortaan de rust, het overzicht en het inzicht geeft beslissingen te kunnen nemen. En dat die beslissingen alleen succesvol zullen zijn als je steeds met andere ogen naar de wereld blijft kijken. 

Het programma is, afhankelijk van de groepssamenstelling, in het Nederlands of in het Nederlands en Engels.

6 inspirende wandelingen die iets in je los maken

Wandelen heeft een bijzonder effect op de hersenen. Het kalmeert je hersenen en neutraliseert stress doordat het wandelen gebruik maakt van die delen van de hersenen die stresshormonen aanmaken. Door het wandelen zijn ze hier niet meer toe in staat. De buitenlucht zorgt dat je hersenen beter gaan functioneren. Door een paar dagen te wandelen in de natuur kan je intellectuele vermogen tot wel 50% verbeteren.  Dat is ook waarom tijdens het wandelen vaak de beste ideeën in je naar boven komen. En dan beïnvloedt het je humeur ook nog eens enorm positief.

Wandelen op Gran Canaria is een bijzondere ervaring. In ieder dal word je verrast de afwisselende natuur die het eiland te bieden heeft. Niet voor niets staat het eiland maar liefst 5 maal op de Unesco Werelderfgoedlijst. En het eiland is in 2005 door Unesco uitgeroepen tot een Wereld Biosfeerreservaat vanwege de enorm gevarieerde natuur op het eiland. Tijdens de onderstaande zes wandelingen ontdek je deze diversiteit met eigen ogen.

Overzicht en actie door 1-op-1 coaching

Video afspelen

Gedurende de wandelingen, het koken en de maaltijden is er veel gelegenheid om te praten, van gedachten te wisselen en van elkaars ervaringen te leren. Maar het optimale resultaat behaal je tijdens de 1-op-1 coaching. Tijdens de eerste sessie maken we je persoonlijke wheel of life. Hoe dat werkt vertel ik in de video naast deze tekst. Dit handige middel geeft snel een overzicht van je leven. Aan de hand van dit overzicht kiezen we aan welk aspect van je leven we deze week gaan werken. Iedere dag gaan we 30 minuten samen aan de slag. In totaal werken we dan zo’n 3,5 uur aan jouw ontwikkeling. Ik weet zeker dat je dan als een ander mens terug naar huis gaat.  

wat zij zeggen over mij

Fotografie om anders te gaan kijken

Iedereen ziet de wereld anders en ervaart situaties anders. Dat komt doordat ieder mens zijn eigen perspectief toepast. Door middel van fotografie kun je gemakkelijk leren om op een andere manier naar de wereld te kijken. Bijvoorbeeld door in te zoomen op de details, uit te zoomen naar het geheel of eens voor een totaal ander perspectief te kiezen. Als je je bewust bent van de verschillende perspectieven, kun deze inzetten om je doel gemakkelijker te bereiken. Want als je door de ogen van een anders leer kijken, weet je precies wat die anders ziet en drijft. 

ontspannen op de luxe finca oasis

Onze thuisbasis is Finca Oasis in de buurt van Telde. Je hebt hier de beschikking over je eigen plek waar je je heerlijk kunt terugtrekken om de dag te laten bezinken. Ontspannen kan natuurlijk ook in het zwembad of op één van de terrassen met uitzicht op de omliggende boomgaard en de bergen. De grote woonkeuken biedt veel mogelijkheden voor het koken en maaltijden kunnen zowel binnen als op het terras samen worden gegeten. Een plek om je een week lang thuis te voelen.

de heerlijke spaanse keuken

Tijdens deze week koken we samen met een lokale kok die je laat kennis maken met de Spaanse keuken. Zo leer je bijvoorbeeld paella en Rancho Canario bereiden. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je familie en vrienden kunt verrassen met de heerlijkste Spaanse gerechten. Onderweg eten we altijd een eenvoudige wandellunch, want je wilt niet te veel met je mee dragen. Op vrijdag gaan we na een week stevig wandelen uit eten bij mijn favoriete tapasrestaurant in Maspalomas, Maná 264. Daar worden we uitgebreid in de watten gelegd en proeven we de heerlijkste gerechten. Je smaakpupillen komen in Spanje nooit iets tekort!

de reis is inclusief:

BONUS #1
uniek dagboek

Op de eerste avond krijg je een uniek dagboek waarin je je ervaring bijhoudt. Je werkt hierin de dagelijkse opdrachten uit. En je gebruikt het natuurlijk voor je dagelijkse reflectie. Zo krijg je een mooi verslag van dit wandelavontuur.

BONUS #2
je persoonlijke wheel of life

Tijdens de eerste sessie maken we samen je wheel of life om te bepalen waar we aan werken tijdens deze week. Na de retraite ontvang je de uitgewerkte versie van dit levenswiel thuis. Daarbij voorzie ik het van extra tips om er mee aan de slag te gaan.

BONUS #3
ALLe foto's als herinnering

Tijdens de retraite krijg je een camera in bruikleen. Iedere dag print je 1 foto uit voor de uitvoering van de foto-opdracht in je dagboek. Na afloop van de retraite krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd. Dus je mist niets van de onvergetelijke ervaring.

BONUS #4
EARLY BIRD KORTING

Als je de retraite boekt voor 31 juli 2021, bespaar je maar liefst 25%. Het aanbod geldt voor alle kamertypes.

Dit regel je zelf:

na deze week heb jij

een wereld van verschil

Interesse?

Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan inmiddellijk bericht wanneer de nieuwe datums voor deze retraite bekend zijn.

nl_NL