Wandel in 8 dagen naar inzicht

Vind rust, focus en inspiratie onder de Spaanse zon

Na  deze inspirerende wandelweek weet je dat wandelen je rust en focus geeft, kun je met andere ogen naar de wereld kijken en heb je weer focus op wat echt belangrijk voor je is, zodat je voortaan vol energie, inspiratie en met zelfvertrouwen jouw doelen realiseert.

Heb jij last van...

In Spanje verandert dat!

de reis is inclusief:

BONUS #1
gratis extra coaching

Boek jouw reis voor 31 december en krijg twee coachingsgesprekken gratis. De eerste vindt plaats voor deze reis en de tweede na afloop. 

BONUS #2
levenslang challenges

Boek nu en ontvang levenslang toegang tot alle 3daagse challenges. Iedere maand komt een nieuwe challenge beschikbaar, zodat je blijft werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

BONUS #3
e-book

Boek nu en ontvang het e-book ‘Bewegen. Zien. Veranderen.’ Boordevol informatie over het effect van wandelen en hoe je anders naar de wereld gaat kijken. 

Dit regel je zelf:

En corona dan?

Wandelen maakt iets in je los

Wandelen heeft een bijzonder effect op de hersenen. Het kalmeert je hersenen en neutraliseert stress doordat het wandelen gebruik maakt van die delen van de hersenen die stresshormonen aanmaken. Door het wandelen zijn ze hier niet meer toe in staat. De buitenlucht zorgt dat je hersenen beter gaan functioneren. Door een paar dagen te wandelen in de natuur kan je intellectuele vermogen tot wel 50% verbeteren.  Dat is ook waarom tijdens het wandelen vaak de beste ideeën in je naar boven komen. En dan beïnvloedt het je humeur ook nog eens enorm positief.

6 inspirerende wandelingen

ontspannen op de luxe finca oasis

Onze thuisbasis is Finca Oasis in de buurt van Telde. Je hebt hier de beschikking over je eigen plek waar je je heerlijk kunt terugtrekken om de dag te laten bezinken. Ontspannen kan natuurlijk ook in het zwembad of op één van de terrassen met uitzicht op de omliggende boomgaard en de bergen. De grote woonkeuken biedt veel mogelijkheden voor het koken en maaltijden kunnen zowel binnen als op het terras samen worden gegeten. Een plek om je een week lang thuis te voelen.

Fotografie om anders te gaan kijken

Iedereen ziet de wereld anders en ervaart situaties anders. Dat komt doordat ieder mens zijn eigen perspectief toepast. Door middel van fotografie kun je gemakkelijk leren om op een andere manier naar de wereld te kijken. Bijvoorbeeld door in te zoomen op de details, uit te zoomen naar het geheel of eens voor een totaal ander perspectief te kiezen. Als je je bewust bent van de verschillende perspectieven, kun deze inzetten om je doel gemakkelijker te bereiken. Want als je door de ogen van een anders leer kijken, weet je precies wat die anders ziet en drijft. 

de heerlijke spaanse keuken

Tijdens deze week koken we samen met een lokale kok die laat kennis maken met de Spaanse keuken. Zo leer je bijvoorbeeld paella en Rancho Canario bereiden. En de recepten krijg je mee naar huis, zodat je familie en vrienden kunt verrassen met de heerlijkste Spaanse gerechten. Onderweg eten we altijd een eenvoudige wandellunch, want je wilt niet te veel hoeven dragen. Op vrijdag ga we na een week stevig wandelen uit eten bij mijn favoriete tapasrestaurant in Maspalomas, Maná 264. Daar worden we uitgebreid in de watten gelegd en proeven we de heerlijkste gerechten. Je smaakpupillen komen in Spanje nooit iets tekort!

optimaal resultaat met 1-op-1 coaching

Gedurende de wandelingen, het koken en de maaltijden is er veel gelegenheid om te praten, van gedachten te wisselen en van elkaars ervaringen te leren. Maar het optimale resultaat behaal je tijdens de 1-op-1 coaching. Iedere dag krijgt je 30 minuten mijn exclusieve aandacht. In totaal werken we dan zo’n 3,5 uur aan jouw ontwikkeling. Ik weet zeker dat je dan als een ander mens terug naar huis gaat.  

na deze week heb jij

een wereld van verschil

Opgeladen door de Spaanse zon en misschien met wat vermoeide benen, verlaat je na een week Gran Canaria. Geinspireerd en gemotiveerd keer je terug naar huis met meer overzicht dan je ooit gehad hebt. Je pakt het leven weer, vol zelfvertrouwen, met beide handen beet. Je bent een onvergetelijke ervaring rijker, hebt mooie nieuwe contacten gemaakt en je kunt verschillende Spaanse recepten bereiden. Maar bovenal weet je dat wandelen je voortaan de rust overzicht en inzicht geeft beslissingen te kunnen nemen. En dat die beslissingen alleen succesvol zullen zijn als je steeds met andere ogen naar de wereld blijft kijken. 

Ik ben jouw gids

Winfred van den Bor coaching

Ik trek regelmatig de bergen in om inspiratie op te doen en rust te vinden. Om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en de mensen om me heen. Om weer duidelijkheid en overzicht te krijgen. Iedere keer weer kom ik vol ideeën thuis. 

Nadat ik een burn-out kreeg ben ik stevig gaan wandelen en dat heeft enorm bijgedragen aan mijn herstel. Op een bergrug nam ik de beslissing om voor mezelf te beginnen en van wandelen mijn werk te maken. Zo zie je naar waar een wandeling tot kan leiden!

Die ervaring, mijn opleiding en mijn jarenlange ervaring als manager bij vaak ingewikkelde organisaties mee met jou mee de bergen in. Om jou te helpen een volgende stap te zetten. Trek jij de stoute schoenen aan en ga je mee?

dit zeggen zij over mij

Zet de stap naar inzicht

en ga een week met mij wandelen op Gran Canaria.

 • Retraite
  Waardering 0 uit 5

  Wandel naar inzicht mei 2021

  1.499,00 - 1.999,00

  Ga op wandelretraite op Gran Canaria van zaterdag 1 t/m zaterdag 8 mei 2021. De prijs in inclusief verblijf, eten & drinken, begeleide wandelingen, groepsactiviteiten en 1-op-1 coaching, maar exclusief vlucht en verzekeringen.

  bekijk

Interesse maar twijfel je nog?

Meld je dan hieronder aan voor meer informatie over deze onvergetelijke week en extra inspiratie die jou kan helpen groeien. 

nl_NL