wandelretraite

Je wilt op retraite om weer focus en overzicht te krijgen, een belangrijke beslissing te nemen of rust in je hoofd te krijgen. Je googelde al een paar avonden op zoek naar een retraite die bij je past, maar je kunt niets vinden. Je wilt niet op een eenzame stilteretraite in een boeddhistisch klooster, je wilt niet met een grote groep tot zinnen komen op een yogaretraite. Nee, je wilt actief met jezelf aan de slag. Je wilt uitgedaagd worden door middel van opdrachten, reflectie en professionele begeleiding. Nee, je wilt op een actieve no-nonsense retraite waar je niet alleen uitgedaagd wordt, maar waar ook veel ruimte is voor reflectie onder professionele begeleiding en ontspanning. Dan is de wandelretraite op Gran Canaria echt iets voor jou.

retraites

hier kun je aan werken

Doe een weeklang inspiratie en inzichten op tijdens een wandelretraite. Daag jezelf uit en verleg je grenzen terwijl je tot rust komt, overzicht krijgt of een belangrijk besluit neemt. Dit zijn een aantal dingen waar je aan kunt werken tijdens de wandelretraite.

Tot rust komen

Vaak is onhoudbare drukte de eerste reden waarom je aan een retraite denkt. En dat is niet gek, want je rent je de hele dag rot. Op een gegeven moment is de energie echt op. Dan het de hoogste tijd om een weekje echt de tijd voor jezelf te nemen en op te laden. Een retraite geeft je de ruimte om tot rust te komen. Je sluit je even helemaal af van je dagelijkse.

Overzicht krijgen en prioriteiten stellen

Het krijgen van overzicht over je leven en je werk brengt veel duidelijkheid. Bijvoorbeeld over activiteiten die je meer energie kosten dan dat ze opleveren of dingen je eigenlijk alleen doet omdat anderen het van jou verwachten. Wanneer je overzicht hebt, kun je ook prioriteiten stellen en keuzes maken om het anders aan te gaan pakken. Bijvoorbeeld door grenzen te stellen op je werk, door in te zetten op een concrete ambitie, door betere afspraken te maken over de taakverdeling thuis, door wel of niet mee te doen met de groepslessen op de sportschool en door te bepalen welke sociale verplichtingen je ook daadwerkelijk wilt doen. Tijdens de retraite kun je in alle rust dat overzicht maken, bepalen wat voor jou belangrijk is en bedenken in welke stappen je toe kunt werken naar een situatie waarin jij optimaal kunt functioneren.

wandelretraite

NEDERLAND​

Er staan op dit moment geen wandelretraites in Nederland gepland. De komende weken wordt hierover meer bekend. Blijf op de hoogte en schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

wandelretraite

GRAN CANARIA​

De wandelretraite op Gran Canaria van zaterdag t/m zaterdag. Op een eiland volledig omringd door de Atlantische Oceaan kom je volledig los van je normale bezigheden en leg je de focus op jezelf. In het intakegesprek voorafgaand aan de retraite bespreken we waar jij precies aan wilt werken tijdens de retraite. Bijvoorbeeld je rust hervinden, overzicht creëren of een belangrijke beslissing nemen. Tijdens de retraite werk je een week lang aan jezelf onder professionele begeleiding. Naast de wandelingen, 1-op-1 coaching en de groepsactiviteiten is er veel tijd om te ontspannen aan het zwembad, op één van de terrassen of in je eigen appartement.

De volgende retraite staat gepland van 31 oktober t/m 7 november.

nl_NL
en_GB nl_NL
ebook Bewegen. Zien. Veranderen.

Gratis e-book

BEWEGEN. ZIEN. Veranderen.

Dit e-book bevat, naast veel achtergronden,
6 tips waarmee jij direct aan de slag kunt om in beweging te komen, anders naar de wereld te gaan kijkenende verandering aan te gaan.